一條和夫専攻長がフィナンシャルタイムズ(2月8日付)に掲載されました

2019/02/12

Kaz_2089.jpgフィナンシャルタイムズオンライン(2/8付)の日本のビジネススクールの発展についての記事 (Japan's Business Schools focus on expansion) に、一橋ビジネススクール国際企業戦略専攻の一條和夫専攻長が掲載されました。

"Now the dean of Hitotsubashi University Business School in Tokyo, Professor Ichijo is on the front line of efforts to enhance and expand the provision of business education in his country. The aim is to train a new generation of managers at home and to attract more students from abroad."

「東京の一橋ビジネススクールの一條和夫専攻長は、日本におけるビジネス教育の発展のために、最前線で尽力している。目的は日本の次世代経営者の育成と、海外から優秀な学生を集めること」(趣意)