オンライン特別セッション: 湯野川 孝彦氏 (株式会社すららネット代表取締役社長):教育業界でデジタルテクノロジーを最大限に活用する

2020/05/28

大園恵美教授のデジタルディスラプションの授業に、株式会社すららネット代表取締役社長 湯野川孝彦氏にご参加いただき、教育業界でデジタルテクノロジーを最大限に活用する方法についてセッションいただきました。

以下MBA学生、Bengのレポートです。

Surala harnesses digital technology to aid students in the juku (cram school) system. It uses animation to motivate students to continue learning and to monitor their progress effectively.Buoyed by their success in Japan, Surala Net has gained a foothold in emerging countries where affordable quality education is essential. The audience appreciated Surala’s distinct value proposition as it addresses real pain points in the education industry and expanded their awareness of how digital technology can help those who need it the most.

HitotsubashiICS DIGI Surala net.png